Már tölthető PlayStation Network-ről is a legfrissebb Section 8: Prejudice DLC

2011. szeptember 05.
1.7171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Timegate Studios műhelyében megalkotott Section 8-sorozat hiába kínált minőségi játékmenetet a fanatikusok számára, ahhoz újdonságokat nem voltak képesek összehozni az illetékesek, így mind az első rész, mind a folytatásnak is betudható Prejudice csak bukdácsolt az eladásokat tekintve.
 

Amivel kapcsolatban azonban nem érheti szó a fejlesztők házának elejét, az egyértelműen az újabb tartalmak gyártása, amelyekből a folytatás esetében sincs hiány, ennek köszönhetően immáron PlayStation Network-ről is tölthető a Section 8: Prejudice legújabb bővítménye.

A Frontier Colonies Map Pack névre keresztelt csomag a múlt héten került fel a Sony konzoljának rendszerére, meglepő módon két héttel korábban az amerikai változatokhoz képest. A csomag áráról sajnos nem kaptunk híreket, de arra mérget vehettek, hogy letöltését és telepítését követően két vadonatúj pályát érhettek el a játék alapfelhozatala mellett, amelyek a Desolation és az Overseer neveket viselik és igyekeznek új színt hozni a jetpack-központú sci-fi shooter világába.
2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 19 napja

Hogy kimaradt ez nekem, azta. Már zúzom is lefelé!

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 napja

Legjobb lovoldozos gamma!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja