Már tölthető a Steamről a Total War pályaszerkesztője

2012. május 24.
1.4931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega bejelentette, hogy a Fall of the Samurai megjelenése után éppen itt volt az ideje, hogy elérhetővé tegyék elsősorban a Total War-sorozat legutóbbi tagjához, avagy a Shogun 2-höz azt a pályakészítőt, amelynek segítségével minden egyes rajongó könnyedén alkothat magának hatalmas csatatereket, amelyeket aztán meg is oszthat majd a többi rajongóval.

Az egyszerűen csak The Editor névre hallgató mod tools sajnos csak a Shogun 2-höz, valamint a Fall of the Samurai expanzióhoz alkalmazható, de aggodalomra semmi ok, hiszen a vállalkozó kedvű rajongók számára így is garantáltan több órás szórakozást kínál ez a kis program.

A The Editor segítségével ugyanis nem csak az egyjátékos mókához, hanem a multiplayer, valamint a VS AI összecsapásokhoz is felhasználhatjuk majd pályáinkat, ha pedig mindez nem lenne elég, a legjobb az egészben, hogy a szerkesztő teljesen ingyenesen letölthető bárkinek, aki rendelkezik az alapjátékkal, netán a kiegészítővel.

Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Steam kliensen belül a Tools szekcióba, majd onnan letölteni a The Editor-t.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 14 napja

Zsír.

válasz erre
Shogun 2: Total War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja