Már tölthető a Gears of War 2 a Games on Demand kínálatából

2010. október 15.
3.5131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A digitális disztribúciót kedvelő Xbox 360 felhasználók feltehetően óriási lelkesedéssel fogadták azt a néhány nappal ezelőtt leközölt hírt, miszerint - kissé tág meghatározással élve - az Xbox Live ilyetén rendszere, avagy a Games on Demand egyre jobb és komolyabb címeket tesz elérhetővé a fanatikusok számára, így például a Gears of War-sorozat is teljessé vált a tegnap megjelentetett második epizódnak köszönhetően, ami immáron tölthető, játszható, élvezhető, természetesen csak néhány zöldhasú kicsengetése után.

A Games on Demand kínálatába kikerült Gears of War 2-t ugyanis nem kevesebb, mint 20 fontnak megfelelő összegért tehetjük virtuális kosárkánkba, hogy onnan konzolunk merevlemezére költöztessük a nagy kalandot, ami nem mellesleg 6 GB méretűre hízott, tehát a letöltéssel sem lehetnek komolyabb gondok.

Ha tehát még mindig nem figyel a polcodon a népszerű franchise második darabja, itt az idő, hogy pótold ezt a hiányosságot, igaz csak digitálisan, de legalább olcsóbban.
Gears of War 2-t ugyanis nem kevesebb, mint 20 fontnak megfelelő összegért tehetjük virtuális kosárkánkba, hogy onnan konzolunk merevlemezére költöztessük a nagy kalandot, ami nem mellesleg 6 GB méretűre hízott, tehát a letöltéssel sem lehetnek komolyabb gondok.'>
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 3 napja

Nem is ismerem ezt a Games on Demand rendszert. Nem tudom miért erőltetik annyira ezt a digitális letöltést. Szerintem sokkal szebb, ha kézzelfoghatóan ott van a polcomon egy játék. Viszont ezt sokan nem így gondolják, mert ahogy elnézegetem, elég jól mennek ezek a pénzes legális letöltő oldalak.

válasz erre
Gears of War 2
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja