Már több mint 5000 játékost bannolt a Blizzard

2010. október 02.
1.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Méghozzá az alig két hónapja tartó StarCraft 2 játék kapcsán.

Úgy néz ki vannak akik semmiből sem tanulnak, pedig a Blizzard híres - vagy inkább hírhedt? - arról, hogy milyen professzionálisan lép fel a csalókkal szemben és mennyire keményen szokta megtorolni az online vétkezést. Így volt ez már az ősidőkben is, bizonyos szempontból jobb a védelmi mechanizmusuk, mint a Microsoftnak és a Sonynak együttvéve, s mégis évek óta csalnak a játékosok, a Blizzard pedig évek óta bannol.

Keményen kell fellépni a csalókkal szemben - nyilatkozta a napokban a Blizzard - csapatunk az egyik legfelhasználóbarátabb és egyben az egyik legrégebb óta létező fejlesztőcsapat, igyekszünk maximálisan igényes játékokat kiadni a kezünkből, viszont azt meg kell érteni, hogy ez pénzbe kerül. Amikor egy játékos befektet az adott termékbe, ezáltal elismeri és támogatja is a munkánkat, mi pedig teljes körű szolgáltatást nyújtunk érte, értem ezalatt az időről, időre kiadott patcheket, az éjjel nappal hívható helpdesket és még sorolhatnám. Azok a modderek, és csalók akik a rendszert megkerülve szeretnének ugyanolyan élményekben részesülni mint azok a játékosok, akik mindezt meg is fizetik, elsősorban nem a mi, hanem a fizető felhasználók ellenségei. Az, hogy egy stabil és minden szempontból biztonságos online játékélményt biztosíthassunk, továbbra is az egyik legfontosabb szempont marad. A jövőben is mindent megteszünk azért, hogy eltávolítsuk a Battle.netről azokat az egyéneket, akik csalással, vagy különféle hacker programok használatával élnek a játék során.

A Blizzard nem viccel srácok, egy több hónapos, vagy akár permanens tiltás pedig nem kellemes élmény. Ez nem az a játék ahol át kell térni a sötét oldalra.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 19 napja

Ilyen híreknél mindig leírom, és most is megteszem, hogy az rendben van, hogy a csalókat kizárják, mert az úgy tisztességes, csak sajnos mindig áldozatul esik a bannhammernek néhány fizető játékos is. Vagy ennyi belefér?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaMarduk profiljanurbanu profilja