Már süvít felénk a következő DC Universe Online frissítés!

2011. április 03.
2.2891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Igen, bokánkat csattogtatva várunk már egy kiadós tartalmat Sony-éktól, hisz nem is oly rég, néhány hete Chris Cao, a kreatív direktor szólta el magát a szóban forgó frissítés "esetleges" DLC-ről, mely a frissítéssel karöltve lépne színre.

Nos, a választás ezúttal a két gonosztevőre, a Penguin-re (Pingvin) és Two-Face-re (Kétarc) esett, ámde a sornak itt nincs vége, hisz Mister Mxyzptlk is feltűnik majd a színen. Ha eddig nem is, most már valószínűleg kellőképp fel vagytok csigázva a frissítéssel kapcsolatban, Kedves DC Universe Online-rajongók - de mikorra is számíthatunk rá?

A kérdéses update tehát úton van, a köpönyege már ott libeg a horizont vonalán, egy csupán alig egy hétnyi karnyújtásnyira - igen, a tartalom jövő héten ér el hozzánk! Javítás-javítás hátán, misszió bug-ok és egyéb csúszómászók eltörlésére teremtetett a frissítés, mely természetesen a már fentebb említett kiegészítésekkel egy hátason caplat felénk.

A DC Universe Online update jelen állás szerint szerdára várható (ha nem csütörtökre), tartsátok hát magatoknál a Bat-szerszámkészletet és nyírjatok S-betűt a mellszőrötökbe... a frissítés jön!

Platformok: PC, PlayStation 3.
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 2 hónapja és 4 napja

Olyan frissítés lenne, hogy ingyenes legyen....röhögő smiley

válasz erre
DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja