Már rendelhető az új Yuandao N80 táblagép

2013. március 29.
1.6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb külföldi hírek szerint a táblagépek soványnak távolról sem nevezhető választéka a napokban újabb taggal gyarapodott, mégpedig a Yuandao N80 személyében (egyes piacokon Vido N80 típusjelzéssel lesz elérhető).

Az újonnan felbukkant tablet 198 X 151 X 9,9 milliméteres méretekkel lett megálmodva, a mérlegen pedig 420 grammot nyom. A gép egy 8 inches IPS panellel gördült le a gyártósorról, ami az 1024 X 768-as natív felbontást kínálja. A felhozatalból persze nem hiányzik a már megszokott kamerapáros sem, amikből ezúttal egy 0,3M pixeles frontpozicionálású, valamint egy 2M pixeles hátlapi példány áll rendelkezésre.

A Yuandao N80 teljesítményét a Cortex A9-alapokon leggyorsabbnak tartott Rockchip RK3188 SoC szolgáltatja, ami mellé 2 GB DDR3-as rendszermemóriát csatlakoztattak a tervezők. Háttértárolóból egy 16 GB-os flash megoldás várja a felhasználót, aminek kapacitása Secure Digital kártya segítségével bármikor tovább bővíthető.

A hálózati eszközök frontján mindössze egy 802.11 b/g/n rendszerű WiFi képviselteti magát, a portok választékában pedig egy micro HDMI videokimenet, egy micro USB csatlakozó, valamint egy audiokimenet szerepel. Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer futtató Yuandao N80 már megtalálható a külföldi webáruházak kínálatában, méghozzá 179 dollár körüli áron.
3 hozzászólás

Vendég

6 éve, 2 hónapja és 11 napja

kb 50 ezer lesz itthon az nem sok

válasz erre

Vendég

6 éve, 2 hónapja és 12 napja

Nem rossz és legalább olcsó

válasz erre

Vendég

6 éve, 2 hónapja és 12 napja

Teljesen átlagos, teljesen átlagos áron...

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DNS profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljamarco profiljaGargameth profilja