Már rendelhető az Origin új EON11-S gamer laptopja

2012. május 04.
1.9121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A gamer laptopokra és komplett számítógép konfigurációkra specializálódott Origin PC az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott a hordozható gépeinek termékpalettája.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó játékos felhasználókat célzó EON szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Origin PC EON11-S típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új notebook 284 X 205,7 X 12,7 - 25,5 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé alig 1,76 kilogrammos tömeg párosul.

A konfiguráció egy 11,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, amit az 1366 X 768-as natív felbontás jellemez, a keretébe pedig a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint egy mikrofon került beépítésre. Az Origin PC EON11-S-hez a gyártó háromféle Intel központi feldolgozót kínál, amik közül a leggyengébb modellt a kétmagos, 2,20 GHz-es Pentium B960, a legerősebbet pedig a négymagos, 2,10 GHz-es Core i7-3612QM képviseli. A laptop DDR3-as memóriarendszere alapkiépítésben 4 GB 1333MHz-es RAM-ot tartalmaz, a képi megjelenítésért pedig az nVidia 2 GB-os GeForce GT 650M diszkrét grafikus gyorsítója és az integrált Intel GPU felel, amiknek együttműködését, illetve a lehető legoptimálisabb energiafelhasználást az nVidia Optimus technológia garantálja.

Az adattárolók választékában hagyományos merevlemezek 320 GB-tól 1 TB-os, míg szilárdtest-meghajtók 60 GB-tól 512 GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, a hálózati eszközök listáján pedig egy Gigabit Ethernet kontroller, egy 802.11a/b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, valamint egy Bluetooth 4.0 adapter szerepel. A noteszgép külső részén található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy hagyományos D-Sub VGA és egy HDMI videokimenet, egy USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozói.

A laptopot a Microsoft előtelepített Windows 7 operációs rendszerének Home Premium, Professional vagy Ultimate változatával (csak 64 bites rendszerek), és egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok tanulsága szerint 410 percnyi folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Origin PC EON11-S már megrendelhető a gyártó honlapjáról 999 dolláros indulóáron.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 17 napja

Hiába nagyon erős noti, de nagyon drága is. Ilyen áron ki az az elvetemült, aki notin játszik? Meg egyébként is elenyésző számnak tartom, akik így játszanak. A legtöbben konzolon, aztán PC-n, telefonon stb., játszanak, de hogy notebbok-on, nem hiszem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 adambalonyi profiljagery1113 profiljaShade profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljasony1515 profilja