Már rendelhető a Nox Xtreme új Hummer Zero 3.0 számítógépháza

2012. március 31.
1.4181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A különféle számítógépes kiegészítőkre szakosodott Nox Xtreme az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy megkezdi európai szállítását a nemrég bemutatott, Nox Xtreme Hummer Zero 3.0 névre keresztelt számítógépházának.

A szóban forgó modell teljes torony kialakítással lett tervezve, és nem meglepő módon a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. Az SECC acélból összeállított ház 232 X 510 X 520 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé nem kevesebb mint 14,2 kilogrammos tömeg párosul, alaplapok közül pedig a microATX, a standard ATX, a Flex ATX, az Extended ATX, illetve az XL-ATX formátummal készített modellek fogadására van felkészítve.

A belső tér megfelelő szellőzését alapesetben négy darab ventilátor biztosítja, amik közül egy 200 milliméteres, fehér LED-ekkel megvilágított a frontrészen, egy 140 milliméteres a hátfalon, két darab 140 milliméteres pedig a tetőrészen kapott helyet. A hűtési teljesítmény igény esetén tovább is fokozható, ugyanis az alsó részen egy 140 milliméteres, míg az oldallapon négy darab 120 milliméteres ventilátorhely is található, és ahogy azt egy komolyabb háztól elvárhatjuk, a kínálatból persze nem hiányoznak a vízhűtés telepítéséhez szükséges furatok sem.

A beépített konfiguráció pormentességét az alsó ventilátoroknál és a tápegységnél alkalmazott tisztítható porszűrők garantálják. A fehérbe öltöztetett Hummer Zero 3.0 belső tere lehetővé teszi hat darab 5,25 inches, és hat darab 3,5 inches vagy 2,5 inches meghajtó beépítését, míg a PCI és PCI Express bővítőkártyák részére tíz slot áll rendelkezésre.

A számítógépház felső részén található I/O panelen két darab USB 2.0, két darab új generációs USB 3.0 és két eSATA csatlakozó képviselteti magát, amiket az audiorendszer már jól megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetései, valamint két darab, a ventilátorok szabályozására szolgáló gomb egészít ki. Az új Nox Xtreme Hummer Zero 3.0 már előrendelhető a nagyobb európai webáruházaktól 120 euró körüli áron, a szállítása pedig várhatóan a következő héten fog megkezdődni.

Már rendelhető a Nox Xtreme új Hummer Zero 3.0 számítógépháza - 2. kép

3 hozzászólás

Braddock

9 éve,

Nem rossz de kicsit szolíd!

válasz erre

jól néz ki de nem a legjobb.

válasz erre

Vendég

9 éve,

Fehér.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt