Advertisement

Már rendelhető a Lenovo új ThinkCentre M75e PC-je

2010. október 21.
2.3651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lenovo az elmúlt napokban hivatalosan is bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az asztali számítógépeinek termékpalettáját.
 

A frissen beharangozott újdonság a gyártó üzleti szegmenst célzó ThinkCentre szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Lenovo ThinkCentre M75e típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új PC az AMD rendszerére épül, és kétféle számítógépházzal érhető el, midi torony kialakításúval, vagy a kisebb helyigényű SFF rendszerűvel (Small Form Factor).

Az új Lenovo ThinkCentre M75e alapesetben az Advanced Micro Devices 2,80GHz-es Sempron 145-ös központi feldolgozójával van felvértezve, de az opciók között megtalálható még a kétmagos, 2,80GHz-es Athlon X2 B22, a 3,00GHz-es Athlon II X2 250, a 2,80GHz-es Phenom II X2 B53, valamint a 3,00GHz-es Phenom II X4 640 is. A DDR3-as memóriarendszer alapesetben 2GB 1333MHz-es RAM-al van feltöltve (16GB-ig bővíthető), a képi megjelenítésért pedig az integrált grafikus chip felel, de igény esetén rendelkezésre áll még az nVidia 512MB-os GeForce 310-es, és a szintén 512MB-os Quadro FX380-as videokártyája is.

Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 250GB-os, 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, az optikai meghajtók kínálatában pedig a DVD olvasó és a DVD Super Multi egység szerepel. A számítógép felszereltségéből természetesen nem hiányzik a már jól megszokott integrált Gigabit Ethernet vezérlő, és a HD audiorendszer sem. Az asztali PC-t egy előtelepített Microsoft Windows 7 Professional operációs rendszerrel, egy 240W-os tápegységgel, valamint egy USB-s billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az új Lenovo ThinkCentre M75e már megrendelhető a gyártó honlapjáról 504$-os indulóáron.
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 3 hónapja

Most Inteles vagyok, de gondolkozom már egy ideje a gépújításon és ha végre rászánom magamat, akkor egészen biztosan AMD-t veszek, mivel jóval olcsóbb és minőségben minimum egy szinten vannak.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 3 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

bentix11

11 éve, 3 hónapja és 1 napja

én is az intelre szavazok inkább, bár csak p IV de még mindig jo

válasz erre

kuntakinteee

11 éve, 3 hónapja és 1 napja

Nekem a legnagyobb kétmagos amd-m van és semmi probléma nincsen vele. lehet, hogy az elemzőknek, egy hasonló típusú
intel magasabb teljesítményt mutat a grafikonon, de egy egyszerű felhasználó szerintem ebből nem sokat lát.
én kifejezetten amd párti vagyok, attól, hogy a legtöbb felhasználónak az intel szó szebben cseng, attól még az amd termékeivel sincsen semmi gond, nem beszélve arról, hogy jó pár ezer forintot megspórolhatunk vele.
Ízlések és pofonok

válasz erre

Welar

11 éve, 3 hónapja és 1 napja

Nem tudom hogy ki hogy van vele, de én valahogy jobban szeretem az Intel-t, szóval ezt nem venném meg, de ingyen elfogadnám

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt