Már rendelhető a Lenovo ThinkPad Tablet 2

2012. december 29.
2.2251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a Lenovo elérhetővé tette a korábban bemutatott, Lenovo ThinkPad Tablet 2 névre keresztelt táblagépét.

A Lenovo ThinkPad Tablet 2 egy 10,1 inches IPS érintőpanellel gördült le a gyártósorról, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik, burkolata alatt pedig az Intel Atom Z2760-as Clover Trail központi feldolgozója teljesít szolgálatot. Az említett processzor mellé a mérnökök 2 GB LPDDR2 rendszermemóriát csatlakoztattak, az adattároló szerepét pedig egy 64 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó tölti be.

A leírt konfiguráció 649 dollár ellenében rendelhető meg, ám amennyiben valaki aktív digitalizálóval és tollal szeretné beszerezni a tabletet, ezt 679 dollárért teheti meg. A gyártó által kínált opciók listája ennyiben még nem merült ki, hiszen a táblagép ezek mellett még kiegészíthető Bluetooth kapcsolattal operáló billentyűzettel, illetve a Windows 8 operációs rendszer alapváltozata helyett kérhető rá Pro kiadás is, viszont így a végösszeg elérheti a 729 dollárt is.

A tablet energiaigényét egy kétcellás Lithium-Polymer akkumulátor fedezi, viszont az általa biztosított üzemidőre egyelőre nem derült fény. A Lenovo ThinkPad Tablet 2 már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról.
3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Vendég írta:
Jó cucc csak a w8 nem kéne rá!
De ha erre se raknak, akkor mire?

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Jó cucc csak a w8 nem kéne rá!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Jó ár, de mire átjön a határon, lesz ez 1000 dollár is...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja