Már rendelhető a HP új Pavilion dv7t notebookja

2010. november 07.
2.0101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Hewlett Packard a korábban bemutatott G62m hordozható gépe után újabb laptopjáról rántotta le a leplet.

Az újonnan reflektorfénybe állított notebook a gyártó üzleti szegmenst célzó Pavilion szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig HP Pavilion dv7t típusjelzéssel fog felbukkanni. A konfiguráció meglehetősen termetes külsővel dicsekedhet, ugyanis 415 X 274 X 31,7 - 37 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 2,88 kilogrammos tömeg társul.

A rendszer egy 17,3 inches szélesvásznú, LED háttérvilágítású kijelzővel van tervezve, ami az 1600 X 900-as natív felbontást képes kezelni. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera HD változata, valamint a digitális mikrofon sem. Az új HP Pavilion dv7t-hez a gyártó az Intel Core i3, Core i5 és Core i7 központi feldolgozók különféle változatait kínálja, míg a DDR3-as memóriarendszer 4GB, 6GB, vagy 8GB RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért alapesetben a processzorokba integrált Intel HD Graphics chip felel, de az opciók között szerepel az Advanced Micro Devices 512MB-os ATI Mobility Radeon HD 5470, és az 1GB-os ATI Mobility Radeon HD 5650-es diszkrét videokártyája is.

Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 1TB-os tárolókapacitásig, míg szilárdtest-meghajtók (SSD) 160GB-os méretig képviseltetik magukat, amikből a gép akár két darabot is tartalmazhat, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi, egy DVD +/-RW /Blu-ray, vagy egy Blu-ray író kerülhet beépítésre. A laptop hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, egy eSATA/USB 2.0, valamint az integrált hangkártya fejhallgató és mikrofon csatlakozója.

A noteszgépet a Microsoft előtelepített Windows 7 operációs rendszerének Home Premium, Professional, vagy Ultimate változatával (kizárólag 64bit-es rendszerek), valamint egy hat- vagy egy kilenccellás akkumulátorral szállítja a cég. Az új HP Pavilion dv7t már megrendelhető a gyártó honlapjáról 700$-os indulóáron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja