Már rendelhető a Foxconn AT-5570-es mini PC-je

2013. január 31.
2.3041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb külföldi információk szerint a Foxconn megkezdte a néhány hónapja bemutatott, AT-5570-es típusjelzéssel ellátott mini számítógépének szállítását, és az már megrendelhető a nagyobb webáruházaktól 250 dollár körüli áron.

Az előbb említett összeg a PC barebone változatára vonatkozik, ami háttértároló, rendszermemória és operációs rendszer nélkül érkezik, vagyis ezek beszerzése és telepítése még némi plusz költséget és munkát jelent. A mindössze 190 X 135 X 38 milliméteres méretekkel büszkélkedő gép érdekessége, hogy már az AMD platformja köré lett tervezve, hűtéséről pedig egy csendes, passzív hűtési megoldás gondoskodik.

A Foxconn AT-5570 számítási teljesítményét az Advanced Micro Devices dupla magos C-70-es központi feldolgozója szolgáltatja, ami mellé egy darab SO-DIMM aljzat lett társítva, így maximálisan 8 GB DDR3 rendszermemória telepítése támogatott. A csatlakoztatott kijelző meghajtását az APU-ba integrált Radeon HD 7290-es chip végzi, vagyis a rendszernek a teljes körű DirectX 11 támogatás, valamint az 1080p-s HD videoanyagok lejátszása sem jelent problémát. Adattárolónak egy 2,5 inches hagyományos merevlemez vagy szilárdtest-meghajtó építhető be.

A konfiguráció felhozatalából persze ezúttal sem hiányzik a már elvárt Gigabit Ethernet kontroller, a 802.11 b/g/n rendszerű WiFi modul, illetve a HD audiorendszer sem. A külső részen egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy HDMI és egy hagyományos D-Sub VGA videokimenet, négy darab USB 2.0, két darab nagy sebességű USB 3.0, egy RJ-45 LAN, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói kaptak helyet.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 15 napja

Be kell szereznem egy ilyen mini pc-t! Nagyon bejönnek!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja