Már rendelhető a Dell új Streak táblagépe

2010. augusztus 12.
2.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Dell a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű táblagéppel bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az eddig kizárólag csak meg nem erősített híresztelésekből ismert Dell Streak, aminek az adatlapja immár a gyártó hivatalos honlapján is megjelent, így már a teljes specifikációjára is fény derült. Az új gép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 152 X 78,7 X 10 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, a tömege pedig alig 218 gramm.

A rendszer egy 5 inches szélesvásznú, több érintés egyidejű kezelésére is alkalmas kijelző köré épül, ami a 800 X 480-as (WVGA) natív felbontással rendelkezik. Az új Dell Streak borítása alatt az 1GHz-re hangolt Qualcomm Snapdragon központi feldolgozó található, ami mellé egy 512MB SDRAM-al tervezett memóriarendszert, és 512MB ROM-ot társítottak a tervezők. Az adatok tárolásáról egy 2GB-os flash alapú egység gondoskodik, amit a felhasználó microSD kártyával tovább bővíthet. A konfiguráció tartalmaz egy 5M pixeles és egy VGA felbontású kamerát, egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modult és egy Bluetooth 2.1 + EDR adaptert, de ezeket a gyártó kiegészítette még UMTS, GPRS és EDGE támogatással, valamint a már megszokott USB csatlakozóval.

A rendszer minden gond nélkül kezeli a H.263, a H.264, a 3GP, az MPEG4 és a WMV videoformátumokat, audiofájlok közül pedig az Mp3, a WMA, az AAC, az AAC+, az eAAC+, az AMR, a Midi és a WAV állományokat képes lejátszani. A háttértárolón a Google Android 1.6-os operációs rendszere kapott helyet. Az új Dell Streak már megrendelhető a gyártó honlapjáról 550$-os áron.
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 10 hónapja és 15 napja

Cukii röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja