Már rendelhető a Corsair új Carbide 200R számítógépháza

2012. október 26.
2.6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a memóriarendszereiről és flash alapú adattárolóiról ismert Corsair bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű számítógépházzal bővítette ki kínálatát.

A most bemutatkozó újdonság a vállalat Carbide szériáját erősíti, a boltok polcaira pedig Corsair Carbide 200R típusjelzéssel fog megérkezni. Az alsóbb árszegmensbe pozicionált ház midi torony kialakítással, illetve 490 X 270 X 560 milliméteres méretekkel gördült le a gyártósorról. A legfiatalabb Carbide alaplapok közül a standard ATX és a microATX formátummal gyártott modellek fogadására van felkészítve.

A beépített konfiguráció megfelelő szellőzéséről alapesetben két darab 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, amik közül egy a ház frontrészén, egy pedig a hátfalán kapott helyet, de ez a konfiguráció természetesen szükség esetén tovább is bővíthető. Az optikai meghajtóknak három darab nyitott 5,25 inches, míg a merevlemezeknek és szilárdtest-meghajtóknak négy darab 3,5/2,5 inches rekesz kínál beépítési lehetőséget, a PCI és PCI Express kártyák számára pedig hét slot lett kialakítva.

A számítógépház előlapján található I/O panelen két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer már jól megszokott, HD kompatibilis fejhallgató és mikrofon kivezetése kapott helyet. A frissen beharangozott Corsair Carbide 200R már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 60 dolláros áron.

Már rendelhető a Corsair új Carbide 200R számítógépháza - 2. kép


Már rendelhető a Corsair új Carbide 200R számítógépháza - 3. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 24 napja

Szeretem az ilyen letisztult, nem agyoncsicsázott házakat. Meg mostanában a fekete színű kütyük is bejönnek. 60 dollár az tényleg nem sok egy ilyen igényes kuckóért és mégis csak Corsair.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja