Már PC-n is élvezhetjük az Apple iWork csomagját

2015. február 14.
1.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Apple felhasználóktól sokszor hallhatjuk, hogy nem csupán rendszer jobb, mint a Windows, hanem a rajta futtatott alkalmazások is, melyből jó néhány fontosat maga az Apple fejleszt, ezek közül pedig talán az iWork csomagot használják a legtöbben.

Ezen a területen a Microsoft is nagyon erős, hiszen az Office alkalmazásokat itthon is nagyon sokan használják, egy ideje pedig már felhő-alapú szolgáltatásként is elérhetjük a programokat. Ezt követte most le az Apple, hiszen bejelentették, hogy egyelőre béta formában már Apple gép nélkül is elérhetjük az iWork for iCloud-ot, az új regisztrációk mellé pedig 1GB iCloud tárhely is jár.

Eddig ezt csak az almások tehették meg, de ezentúl PC-n is belekóstolhatunk az Apple világába. Persze az online Microsoft Office-hoz képest még van hova fejlődnie az Apple-nek, hiszen a redmondiak a Word, OneNote, PowerPoint és Excel mellé 15GB OneDrive tárhelyet is biztosítanak.
6 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 10 hónapja és 26 napja

Ennyit erről, belépni sem lehet... Hiba üzenet fogad azzal, hogy az iCloud nem válaszol.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 11 hónapja és 25 napja

Az idejét sem tudom, hogy otthoni gépre mikor raktam utoljára MS Office-t, de nem is akarok. Onedrive-ban bőven meg tudom csinálni a dolgokat vagy ha asztali kell, akkor libreoffice, de lehet kipróbálom ezt is.

válasz erre

totyak

4 éve, 11 hónapja és 25 napja

Aki windows-st használ, azoknak a 99%-a nem fog az Apple cuccával vacakolni. Ritka alkalom, de a Microsoft megoldása tökéletesen megfelel mindenféle munkára.

válasz erre

ENCELADUS

4 éve, 11 hónapja és 25 napja

Hát én inkább maradok egyelőre az Officenál

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 11 hónapja és 25 napja

Hát ez elég halovány csomag még egy OpenOffice-hoz képest is!

válasz erre

kpal

4 éve, 11 hónapja és 25 napja

Nem hiába nagy fotóstúdiókban is Apple van .

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaGargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja