Már Oscar-díjas is van az Alan Wake fejlesztői között

2014. március 04.
1.9951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Remedy csapata az utóbbi években nem volt túl aktív, de az Alan Wake képében így is egy igazán felejthetetlen remekművet tettek le az asztalra, amit hamarosan a Quantum Break követ majd, ami szintén rengeteg ötletes megoldással és minőségi megvalósítással rendelkezik.

Ez nem véletlen, hiszen a fejlesztők körében rengeteg olyan ember is megtalálható, aki az élet más területén is nagyot alkotott már a múltban, így akár hiszitek, akár nem, de az Alan Wake fejlesztőcsapatát már egy Oscar-díjas programozó is erősíti.

Greg Louden ugyanis bár csak néhány hónappal ezelőtt csatlakozott a Remedy srácaihoz, korábban a filmes szakmában dolgozott, és a hétvégi Oscar-gálán több díjat is bezsebelt Gravitáció című film munkálataiban is jelentős szerepet vállalt, így az Oscar-szobrocska neki is szól. Tudása remélhetőleg a Quantum Breaken is érződik majd!
Alan Wake képében így is egy igazán felejthetetlen remekművet tettek le az asztalra, amit hamarosan a Quantum Break követ majd, ami szintén rengeteg ötletes megoldással és minőségi megvalósítással rendelkezik.'>
2 hozzászólás

totyak

11 éve, 1 napja

Csak a PC-ről feledkezik meg nagyon a Remedy mostanság. Így visszagondolva már az is csoda volt, hogy az AW-t kiadták utólag. Nem akartak segget csinálni a szájukból.

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 1 napja

De jó lenne már a folytatás.

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaManiac profiljamarco profilja