Már novemberben megérkeznek a klasszikus Parasite Eve újra-kiadások

2010. október 26.
2.4621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix brigádja hosszas nyűglődés után néhány nappal ezelőtt végre hivatalosan is bejelentette, hogy nem kell aggódni, hamarosan a megfelelő helyre - avagy a PlayStation Network-re - kerülnek a klasszikus Parasite Eve játékok újra-kiadásai.

A hír leleplezésekor azonban sem pontos időpontot, sem árszabást nem árult el az illetékesek, így csak sejteni mertük, hogy a franchise mellékszálaként megjelenő PSP-s The 3rd Birthday előtt megérkeznek a kultikus alkotások, és megérzéseink bejöttek.

A Square Enix ugyanis immáron hivatalosan megerősítette, hogy a Parasite Eve és a Parasite Eve 2 még novemberben felkerül a PlayStation Network kínálatába, az első rész ráadásul már a hónap negyedik napján, tehát jövő héten csütörtökön, míg a folytatás november 18-án. Az árcédulát sajnos nyugati árakra még nem szabták át, de Japánban 600 jent kérnek majd érte. Mivel a cég túlontúl közlékeny - rejtett irónia -, így reméljük, hogy a fenti időpontok nem csak a keleti szigetországra érvényesek.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 2 napja

Már megint ez a felmelegített bableves effektus. Bár ezt a kifejezést nem játékok újra kiadására szokták használni, de most már mindegy röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja