Már nem veszít előfizetőket a World of Warcraft

2012. május 10.
2.7021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A tavalyi egy meglehetősen viszontagságos évnek bizonyult a Blizzard számára, hiszen a felhasználók - más néven előfizetők - 2011 derekán úgy hullottak, akár a legyek; mára azonban úgy fest, stabilizálódott az állomány.

Activisionék nemrégiben közölték velünk, hogy az idei esztendő első negyedében végre talpra állt a világhírű World of Warcraft, akit - noha a toplisták szerint mi, magyarok töretlen lelkesedéssel fogyasztottunk - bizony volt okunk félteni, hiszen csekély három hónap leforgása alatt több, mint 500,000 előfizető hagyta el az MMORPG fedélzetét; ez a szám év végére 900,000-re dagadt.

Ez persze a múlt, és az utóbbi idők statisztikái szerint a WoW-nak végül sikerült rendre utasítania az ártó szellemeket. 2012. március 31-ig bezárólag a kiadó 10.2 millió előfizetőt számolhatott össze - éppen annyit, amennyit három hónappal azelőtt is. A képlet szerint tehát a híres-neves MMO ismét révbe ért.

A Blizzard vezérigazgatója, Michael Morhaime a következőt írta befektetőiknek:

Előfizetőink számának fenntartása nagyszerű pozíciót biztosít nekünk a Mists of Pandaria idei megjelenése előtt.
4 hozzászólás

DoubleW

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

A Diablo III-al is jól jár a Blizzard! Az Amazon azt nyilatkozta hogy a Diablo 3 a legtöbbet előrendelt játék és maga mögött hagyta a Call of Duty sorozatot is. A Blizzard Q1 gazdasági beszámolóján is kiderült pár adat miszerint Több mint 2 millióan vettek rész a D3 bétában plusz rekordot döntött a Diablo 3 előrendelők száma.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja

nemsemmi

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja

Úristen, 10 millió előfizető!!!!!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja

Az jó

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja