Már nem csak játékok szerepelnek a Steam kínálatában

2012. október 05.
1.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Már egy ideje köztudott, hogy a Valve csapata gőzerővel munkálkodik a népszerű Steam rendszerük Linux operációs rendszerekre szabott változatán, ám a jelek szerint a vállalat ezen kívül más irányba is terjeszkedni kíván, ugyanis a legfrissebb hírek tanulsága szerint a platform kínálatában mostantól nem csak játékok lesznek feltüntetve, hanem más szoftverek is.

Ha nem is nagy léptékben, de a változás már megkezdődött, mivel a Steam felhozatalában a játékokon kívül már egyéb program is felsorakozott.

A szóban forgó, "szoftver" címkével jelölt termékeknek egyelőre még csak hét képviselője van, de biztosra vehető, hogy ez a szám idővel jelentősen bővülni fog. A Steam virtuális polcain jelenleg az ArtRage Studio Pro, a CameraBag 2, a GameMaker: Studio, 3D-Coat, 3DMark Vantage és 3DMark 11, valamint a Valve saját Source Filmmaker alkalmazása sorakozik fel. Akárcsak a játékok esetében, természetesen a frissen elérhető programok is a már jól bevált módszer szerint telepíthetőek és frissíthetőek, és emellett a munkákat is a Steam Cloud tárhelyre lehet menteni.

A Steam kínálatában frissen felbukkant szoftverek megérkezésük alkalmából most 10 százalékkal olcsóbban szerezhetőek be, de a kínálat bővülésével várhatóan további akciókra is számíthatunk. További információ, valamint az aktuális szoftverkínálat az alábbi linken keresztül érhető el.

A Steam szoftverkínálata.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 13 napja

Biztos a Win8 miatt csinálták, az most nagyon appstoreozni akar.

válasz erre

MrBuldika

12 éve, 6 hónapja és 13 napja

Steam nagyon felkapott lett! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 13 napja

Fejlődnek nagyon. Linux, szoftverek, stb.... Jó lesz a steam.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja