Már mindenki számára elérhető a Battlefield 4: Naval Strike DLC

2014. április 16.
2.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DICE legutóbbi bejelentéseiből kiderült, hogy immáron azok a Battlefield 4-rajongók is elérhetik az alkotáshoz érkezett Naval Strike DLC-t, akik nem Premium előfizetők, korábban ugyanis még csak ők juthattak hozzá a legújabb csomaghoz.

Hogy mit is tartalmaz a kérdéses bővítmény? Többek között például több új csatateret, amelyek mellett a DICE a kiegészítőben éleszti fel a Battlefield 2142-ben alkalmazott Titan játékmódot is, ami nem csak nosztalgikus, hanem vadonatúj élményeket is hoz a játékba.

A Battlefield 4: Naval Strike DLC egyébiránt PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is elérhetővé vált, így a mai naptól fogva már nem csak a Premium előfizetők, hanem a mezei játékosok is hozzájuthatnak.
Battlefield 4-rajongók is elérhetik az alkotáshoz érkezett Naval Strike DLC-t, akik nem Premium előfizetők, korábban ugyanis még csak ők juthattak hozzá a legújabb csomaghoz.'>
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 9 hónapja és 21 napja

Biztos, hogy ez ingyenes? Nem csak az volt, hogy eddig csak a Premium játékosok tolhatták, de mától megvehetik a többiek is? Csak egy tipp, nem szoktam figyelni a dlc-ket.

válasz erre

Tuttu13

10 éve, 9 hónapja és 21 napja

Hát ez rohad jó tényleg! Megvettem a delux edition-t 13 rugóért és pluszba a premiumot 11-ér. Most meg ingyenessé teszik a DLC-t ami miatt megvettem a premiumot! meglepődött smiley
Hát a sok BUG-ra ez lenne a megoldás? Ingyenessé tesznek egy DLC-t? -.-'
Ha már **** valami legyen mindenkinek az! meglepődött smiley

válasz erre

teglasdavid

10 éve, 9 hónapja és 22 napja

Akkor most lett ingyenes ? vagy mi ?

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 22 napja

Ez ingyenes ??

válasz erre
Battlefield 4
1.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja