Már megint csúszik a Scott Pilgrim multiplyer DLC-je

2013. február 05.
1.4891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az évszázad poénjának tekinthető, amit a Ubisoft a Scott Pilgrim vs The World rajongóival művel, a cég ugyanis már hónapokkal, sőt mi több, évekkel ezelőtt megígérte nekik, hogy egy ingyenes DLC csomag keretein belül online többjátékos móddal bővítik ki a játékot.

Az ígéretek után hosszú csend következett, majd 2012 augusztusára kitűztek egy megjelenési dátumot, amit azóta már legalább három elcsúsztatás követett, legfrissebb híreink szerint pedig ismét jégre került a kérdéses bővítmény.

Habár a Ubisoft csak félszavakkal említette korábban, hogy január-február magasságában megjelenhet majd a régóta várt bővítmény, de ezt az időpontot sem tudják tartani, így újabb ismeretlen dátumra tolták a DLC premierjét. Jogosan merül fel a kérdés: Dolgozik egyáltalán valaki a kérdéses letölthető tartalmon?
Scott Pilgrim vs The World rajongóival művel, a cég ugyanis már hónapokkal, sőt mi több, évekkel ezelőtt megígérte nekik, hogy egy ingyenes DLC csomag keretein belül online többjátékos móddal bővítik ki a játékot.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Pedig az Ubi nem szokta ezt játszani a rajongóival.

válasz erre
Scott Pilgrim vs The World
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja