Már meg is érkezett a Zwei első artja

2012. április 25.
1.6681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Épp csak hírét vettük, hogy a túlélő-horrorjátékok koronázatlan császára, Shinji Mikami valami új idegborzoló jelenség megalkotásába fogott, és máris betoppant hozzánk a titokzatos projekt első koncepciós rajza, jobban mondva montázsa.

A délelőtti órákban felbukkant játékkal kapcsolatos ismereteink ugyan azóta sem igen bővültek, azonban nem csüggedünk, hiszen egy roppant zsenge kis projektről van szó és mint ilyen, bármilyen vele kapcsolatos matériát lelkesen górcső alá veszünk. Még ha az nem is több puszta artnál.

A Tango Gameworks oldalán található montázs öt sötét és misztikus hangulatú képből tevődik össze, melyek egyikén egy komor kis falu közepén meredő őrtornyot (vagy vadászlest?) láthatunk, jobb oldalán egy szűk, ugyancsak sötét sikátorral, melytől balra egy füstpamlagokat ontó kéményt pillanthatunk meg az ablakon át. A maradék két kép egy elhagyatott, elhagyatott, porlepte szobát, valamint egy magányos vitorlást ábrázol, melyet uralma alá hajtott a konok vegetáció. Ha a végtermékkel csak félig sikerül visszaadniuk ezt a letaglózó hangulatot és képvilágot, akkor szerény véleményem szerint már nyert ügyük van a fejlesztőknek.

A játék valamikor 2013-ban várható; platformo(ka)t még nem jelölt meg a stúdió.
5 hozzászólás

Braddock

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem is néz ki rosszúl!

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem túl látványos, de a hangulata tetszik.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem rossz nem rossz.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Jol nez ki

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ez jó lesz!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja