Már majdnem 3 millió fogyott a Mario Kart 8-ból

2014. július 31.
1.7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő sikereket tudhat maga mögött a Mario Kart 8 - értesültünk egyenesen a Nintendo legfrissebb pénzügyi jelentése után kiadott közleményből, ami jó és rossz híreket egyaránt szállított nekünk.

A Mario Kart 8 ugyanis bár már közel 3 millió példányban kelt el világszerte a megjelenés óta - egészen pontosan 2,82 millióról beszéltek a japánok -, azonban sajnos még ez a kiváló eredmény sem tudta hozzásegíteni a céget ahhoz, hogy ne zárjanak veszteséges negyedévet.

Természetesen a Nintendo továbbra sem adja fel, ezáltal olyan kiváló címekkel kívánják a jövőben Wii U-vásárlásra biztatni a népet, mint a Bayonetta 2 vagy a Super Smash Bros, amelyek ha ugyanolyan mértékben dobják meg a konzol eladásait, mint a Mario Kart 8, akkor a Nintendo hamarosan talán ismét szárnyalhat.
Mario Kart 8 - értesültünk egyenesen a Nintendo legfrissebb pénzügyi jelentése után kiadott közleményből, ami jó és rossz híreket egyaránt szállított nekünk.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja

Bármilyen más játék mellett is megállja a helyét a maga 3 milliójával. WiiU viszonylatban meg főleg nagyon szép.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 7 hónapja

kpal írta:
ennyire minuszba vannak , meglepett smiley pedig jatek eladas csupa pozitiv .
Ez egy játék... Nem kell tőle csodákat várni. 3 millió visszahozza a fejlesztést és hasznot is hoz, de ők több csapatot és játékot finanszíroznak egyszerre és ott van a konzolok gyártási költsége is, meg még jó néhány másik költség is.

válasz erre

kpal

10 éve, 7 hónapja

ennyire minuszba vannak , meglepett smiley pedig jatek eladas csupa pozitiv .

válasz erre
Mario Kart 8
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja