Már lehet jelentkezni a Goodgame Heroes nyílt bétájára

2010. október 07.
3.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi Goodgame Studios hivatalosan is hírül adta, hogy elkezdődött a böngészőalapú Goodgame Heroes című MMORPG nyílt bétája.

Az online szerepjáték egy mókás fantáziavilágba kalauzolja el a felhasználókat, amelyben kedvükre csatázhatnak, illetve különböző kalandokban vehetnek részt. A produktum vicces képregény stílusban készült, a készítők főleg a fiatalabbakat célozták meg ezzel a szoftverrel, de egyébként minden korosztály számára ajánlják.

A játék elején természetesen választanunk kell egy karaktert, amellyel megismerhetjük a fantáziavilágot, csatázhatunk és küldetéseket vehetünk fel. A programban számos érdekes misszió vár ránk, amelyek sikeres teljesítése után tapasztalati pontokra tehetünk szert. Az alkotásban folyamatosan fejleszthetjük főhősünket, a játékbeli kereskedőnél vásárolhatunk magunknak különféle felszereléseket, italokat és egyéb eszközöket. A matériában részt vehetünk PvP-csatákban, az arénákban lehetőségünk lesz megküzdeni más felhasználókkal is. Ezen kívül a barátainkkal klánt alkotva közösen harcolhatunk mások ellen. Aki ki szeretné próbálni a készterméket, az megteheti az alábbi linkre kattintva: Goodgame Heroes nyílt béta



Már lehet jelentkezni a Goodgame Heroes nyílt bétájára - 2. kép



Már lehet jelentkezni a Goodgame Heroes nyílt bétájára - 3. kép

1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 13 napja

Viccesek ezek a képek. Nem vagyok már annyira fiatal, de nekem tetszik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja