Már lehet jelentkezni a Darkspore béta tesztjére

2010. november 04.
2.2641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Spore utódjaként számon tartott Darkspore csak jövő tavasszal érkezik majd a boltok polcaira, de ennek ellenére a játék hivatalos honlapján már lehet jelentkezni a béta tesztelésre.

A készítők egyelőre nem közöltek semmiféle információt azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor veszi kezdetét a béta teszt, de várhatóan hamarosan ezt is megtudjuk. A program kipróbálására bárki jelezheti a részvételi szándékát, aki kitölti a weboldalon található űrlapot, amelyben csak az e-mail címet, az országot és a születési dátumot kell megadni.

Az Electronic Arts közzétett egy újabb videót a felhasználók számára a készülő projektről, amely a játékmenetből ad egy kis ízelítőt. Az alkotásban az lesz a feladatunk, hogy szembeszálljunk a gonosz és ádáz Darkspore mutáns erőivel és megmentsük a galaxist. A Lénylaborban megalkothatjuk teremtményünket, amelyet teljesen személyre szabhatunk. A játék során a lényeinket a pályákon lévő missziók sikeres teljesítése után összegyűjtött több ezer testrész felhasználásával alkothatjuk meg, majd fejleszthetjük a testrészeiket, illetve a fegyvereiket, hogy minél erősebbé válhassanak. Aki szeretne részt venni a produktum béta tesztelésében, az az alábbi linkre kattintva teheti meg: Darkspore.com/newsletter_home.php' target='_blank' rel='nofollow'>Darkspore béta teszt

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 13 napja

próbáld ki a spore-t mert ez már nem olyan mint az első "totyak"

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 10 napja

Már az első Spore sem kötött le, szerintem ez sem fog. Igaz, esélyt sem adok neki

válasz erre
Darkspore
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt