Már legalább öt új címet fejleszt az Electronic Arts a következő generációs konzolokra

2012. június 08.
1.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az új-generációs konzolok már itt toporognak a küszöbön, habár erről még utalást sem kaptunk az E3 kiállításon, egyre több árulkodó jel van arra vonatkozólag, hogy hamarosan leáldozik a PlayStation 3/Xbox 360 korszaknak.

Erre enged következtetni - méghozzá határozottan - az Electronic Arts egyik vezérének, Frank Gibeau-nak a nyilatkozata, aki a CVG magazinnak adott interjú során elmondta, hogy csapatának már legalább öt vadonatúj címe készülődik a következő generációs hardverekre.

Az új cím esetünkben azt jelenti, hogy valódi, vadonatúj IP-kről van szó, nem a kurrens generációból megörökölt sorozatok vagy nevek újabb epizódjairól. Habár azt Frank is elismerte, hogy manapság egyre kockázatosabb vadonatúj neveket bedobni a mély vízbe, állítása szerint az új konzolok megkövetelik ezeket.

Hogy melyik Electronic Arts-hoz tartozó stúdiók fogják elvégezni a future-gen masinákra szánt legújabb alkotások fejlesztési munkálatait, azt nem tudjuk, de mivel a fentiek szerint már kész a fejlesztői környezet, ezért véleményünk szerint a jövő évi E3-on minden kiderül.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 20 napja

Vendég írta:
De mér jó nekünk az új konzolok még mindig nem értem. Azért h a játékok még inkább a grafról szoljanak
Amiért a pc-sek fejlesztik a pc-jüket. Mert az ember egyre többre, egyre újabb dolgokra vágyik. Mind grafikailag, mind hangilag, mind élményileg...

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 20 napja

De mér jó nekünk az új konzolok még mindig nem értem. Azért h a játékok még inkább a grafról szoljanak

válasz erre

fabre

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

Akkor már remélhetőleg nem kell sokat várni az új konzolokra.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja