Már közel másfél millió példány fogyott a Magickából, új expanzió érkezik ennek örömére

2012. január 20.
1.6471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive csapata egy rendkívül jó kedélyű sajtónyilatkozat segítségével tudatta a nagyvilággal, hogy a megjelenése óta immáron nem kevesebb, mint 1,3 millió példány talált gazdára a Magickából.

Ezt a számadatot alig egy esztendő alatt teljesítette a játék, lévén 2011. január 25-én volt esedékes a varázslókaland első premierje, amit számtalan DLC, valamint teljes értékű kiegészítő, néhány héttel ezelőtt pedig egy kollekció megjelenése követte.

A kiadó elmondása szerint a megjelent bővítményekből összesen 4 millió kópia kelt el az utóbbi hónapokban, a legsikeresebb pedig a Vietnam volt közülük, amiből 500,000 darabot tudtak értékesíteni.

A fentiek örömére a Paradox Interactive egy újabb letölthető tartalmat jelentett be a játékhoz, amely a The Other Side of the Coin nevet kapta és az Arrowhead Games elmondása szerint lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a teljes történetet átélhessük majd az ellenség perspektívájából is.

Izgalmasnak hangzik, ám a bővebb információkra, ezáltal pedig a formális bejelentésre sajnos még várnunk kell egy kicsit.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 27 napja

Marha jó játék nem csodálom, hogy kelendő!mosolygó smiley

válasz erre

sasikaa

13 éve, 2 hónapja és 27 napja

Magicka. Nem próbáltam még, bár kikéne...

válasz erre
Magicka
2.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja