Már készül az Injustice: Gods Among Us folytatása

2014. április 28.
1.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvége folyamán végre kiderült, hogy a Batman: Arkham Knight megjelenése a korábbi terveknek megfelelően idén ősszel várható, és nem csúszik 2015-re, mint azt egy pletyka korábban állította.

Történt ugyanis, hogy valaki a Wondercon expón félrehallotta a DC Comics információit, ezáltal a Batman: Arkham Knight legfrissebb trailerének bemutatóját követően hangoztatott 2015-re várt DC-játékról a nagy hangzavarban azt hitték, hogy a Sötét Lovag premierje csúszik a jövő esztendőre.

A sztori mindeddig ismert, de hogy mégis mi lehet az a másik DC-játék, ami a jövő évben érkezik? A cég egyik munkatára a FuriousFanboys munkatársainak ezt is megerősítette, így immáron biztosnak tekinthetjük, hogy az Injustice: Gods Among Us második epizódjának örülhetnek majd a rajongók.

Hivatalos, de még inkább formális bejelentésünk még nincs, de mivel az információ állítólagosan a DC egyik munkatársától származik, ezért igazságtartalmával kapcsolatban ne legyen kétségünk.
3 hozzászólás

WillThaWheel

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Az első nagy durranás volt, miért ne jöhetne egy második (copy) is.

válasz erre

totyak

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Szerintem az első résszel jól lehetett szórakozni, jöhet egy folytatás.

válasz erre

PaulMarloW

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Jöhetne is már, nagyon jó volt az első rész.

válasz erre
Injustice: Gods Among Us
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaSkaterKakas profilja