Már készül a Sanctum folytatása

2012. február 09.
1.5781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy a Joystiq magazin által közölt riportból - amelyet a Codde Stain Studios vezérével készítettek - megtudtuk, hogy a háttérben már javában készülődik a valamikori Sanctum folytatása.

A rendkívül innovatív indie cím már első epizódjával is felhívta magára a figyelmet, hiszen elképesztő leleményességgel kombinálta a hagyományos lövöldözős elemeket a tower defense mechanizmusával. A 2013-ra tervezett folytatás várhatóan ugyanezt az utat folytatja majd.

Aki esetleg lemaradt volna a Sanctum első részéről, annak érdemes tudomásul vennie, hogy a kezdő epizódból, csak PC-re, kizárólag a Steam rendszerén nem kevesebb, mint 30,000 kópia fogyott a játékból, amelyet természetesen mind a mai napig meg tudunk vásárolni, nevetséges 3 dollár körüli árkategóriában.

A Sanctum 2-ről sajnos egyelőre még nincsenek konkrét információink, így az esetleges újdonságokról és egyebekről sem tudunk, de arra akár már mérget is vehetünk, hogy PC mellett ismét elkészül PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is, méghozzá letölthető címként.
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 3 napja

De minek?

válasz erre
Sanctum 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja