Már előrendelhető az Onkyo új TW317-es táblagépe

2010. október 03.
4.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb külföldi hírek szerint az Onkyo nemrég bemutatott, Onkyo TW317 típusjelzéssel ellátott táblagépe már felbukkant a nagyobb online üzletek kínálatában, és előrendelhető.

Az újonnan megjelent gép különlegessége, hogy az Intel platformjával van tervezve, az adattárolóján pedig a Microsoft 32bit-es Windows 7 Home Premium operációs rendszere kapott helyet. A gép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 295 X 195 X 14 milliméteres méretekkel büszkélkedhet.

A rendszer egy 11,6 inches szélesvásznú, több érintés egyidejű kezelésére is alkalmas kijelző köré épül, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretébe a már jól ismert webkamera 1,3M pixeles változata, egy mikrofon, valamint egy sztereó hangszórópár került beépítésre. Az Onkyo W317 az Intel 1,66GHz-re hangolt Atom N450-es központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 1GB 667MHz-es RAM-al feltöltött DDR2-es memóriarendszert társítottak a mérnökök. A képi megjelenítésért a processzorba integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 32GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik.

Az újdonság hálózati rendszerét egy 10/100-as Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter alkotja. A külső részen található egy SD és MMC formátumokra felkészített kártyaolvasó (SDHC és SDXC kompatibilis), egy HDMI kimenet, két darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató csatlakozója. A tábla PC-t a fent említett Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, és egy 4800mAh teljesítményű akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint öt óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Onkyo TW317 már előrendelhető a nagyobb külföldi webáruházaktól 821 euró körüli áron.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 11 hónapja és 2 napja

Ezek a táblagépek nagyon szépek, meg aki csak netezni és dolgozni akar, annak nagyon praktikus is, de egyébként értelmetlenek. Maximum még filmet lehet rajta nézni, aztán kifújt. Ahhoz képest viszont drágák, hogy csak ennyi legyen bennük.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljaMarduk profilja