Már előrendelhető az Ancient Space

2014. szeptember 03.
2.1651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Fel lehet készülni a galaxis peremére sodródó csillagközi küldetésre, ugyanis már előrendelhető az Ancient Space, a közelgő egy-játékos, valós idejű stratégiai játék (RTS), amit a Paradox Interactive és a CreativeForge Games jelentett meg 2014 szeptember 23-án PC és Mac gépekre.

Miközben egy flottát irányítasz a mély űr külső köreibe, egy kutatás során kell felderítened, mi rejtőzik a The Black Zone-ban. Az Ancient Space olyan kalandra viszi a játékosokat, ami egy teljes 3d-s környezetben kombinálja a hagyományos történetmesélést a klasszikus valós-idejű stratégia elemekkel, valamint kihívja őket a stratégiák használatára és a hajóflották fejlesztésére.

Az ismeretlenbe ugorva a játékosoknak észnél kell maradni, hogy meg tudják hozni a stratégiai döntéseiket, harcoljanak az esélyeikért és hogy halálos küldetéseket vállaljanak az űr sötét bugyraiban. A játékosokhoz olyan karakterek csatlakoznak ebben az erőforrás-gazdálkodó és csillagközi hadviselésről szóló mesében, akiknek a szinkronhangjai olyan jól ismert science-fiction tévésorozatokból érkeznek, mint a Firefly, a Battlestar Galactica, vagy a Star Trek.
Ancient Space, a közelgő egy-játékos, valós idejű stratégiai játék (RTS), amit a Paradox Interactive és a CreativeForge Games jelentett meg 2014 szeptember 23-án PC és Mac gépekre.'>
4 hozzászólás

Ravor

10 éve, 5 hónapja és 13 napja

Kíváncsi leszek rá milyen lesz

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 14 napja

Ha el nem szúrják hiánypótló lesz. Kevés űrhajós játék van mostanság.

válasz erre

marco

10 éve, 5 hónapja és 15 napja

Nagyon tetszik az eddigi infók és képek alapján. Biztos hogy futok vele pár kört. A téma (scifi) a szívem csücske!mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

10 éve, 5 hónapja és 15 napja

Igen jónak tűnik!

válasz erre
Ancient Space
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja