Már előrendelhető a Microsoft Surface 3

2015. április 01.
1.5651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft jó néhány olyan területre lépett be az utóbbi években, melyeken néhány év lemaradásuk volt a többiekhez képest, erre pedig remek példaként szolgál a táblagépes szektor.

A Microsoft Surface család ráadásul egyáltalán nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, de az tisztán látszik, hogy generációról generációra javul a helyzet. A nemrég bemutatkozó Microsoft Surface 3 például a vállalat egyik legjobb ajánlata ezen a téren, hiszen a külföldön viszonylag elfogadhatónak mondható 499 dolláros (139 000 Ft) árához korrekt tudás társul.

A Surface 3 név már sokaknak ismerős lehet, hiszen korábban már megjelent a Microsoft Surface Pro 3, a mostani újdonság pedig ennek egyfajta Lite verziója. A 10.8 hüvelykes kijelző 1920 x 1280 pixeles felbontást kapott, a gép lelkét egy új Intel Atom x7-Z8700 processzor teszi ki, mely az új Intel Atom család legerősebb tagja. Az említett árhoz 2GB RAM és 64GB tárhely társul, de érkezik olyan változat is, mely LTE modemet vagy éppen 4GB memóriát és 128GB tárhelyet kínál.

Már előrendelhető a Microsoft Surface 3 - 2. kép

Az opcionális kiegészítők között szerepel a Type Cover billentyűzet, mellyel tényleg laptopkiváltó lehet az újdonság, illetve a Surface Pen is, mely egy jól használható toll-szerű kiegészítő. Az operációs rendszer szerepét a Windows 8.1 tölti be, de természetesen érkezésekor elérhetővé válik a Windows 10.
4 hozzászólás

ENCELADUS

9 éve, 10 hónapja

Szerintem ennyiért drága.

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 1 napja

Inkább ez mint az Alma .

válasz erre

Eltohn

9 éve, 10 hónapja és 1 napja

Nekem nagyon tetszik!

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja és 1 napja

Táblagépért ennyit fizetni. Mondjuk ez már szinte notebook, de akkor is húzós.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja