Már előrendelhető a Lenovo új Helix ultrabookja

2013. május 23.
1.8341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb külföldi hírek szerint a Lenovo piacra dobta Lenovo ThinkPad Helix névre keresztelt ultrabookját, ami már megrendelhető a vállalat hivatalos honlapjáról 1679 dolláros indulóáron.

A szóban forgó újdonság személyében a gyártó legelső hibrid ThinkPad megoldását köszönthetjük, ami a leválasztható kijelzőrésznek köszönhetően igény esetén munkára fogható akár táblagépként is. A rendszer egy 11,6 inches, kapacitív érintőpanellel gördült le a gyártósorról, amely az 1920 X 1080 pixeles teljes HD felbontást kínálja.

A Lenovo ThinkPad Helix alapmodelljének burkolata alatt az Intel Core i5-3427U központi feldolgozója teljesít szolgálatot, ami mellé egy 4 GB RAM-mal feltöltött memóriarendszert társítottak a tervezők, az adatok tárolásáról pedig egy 128 GB kapacitású SSD gondoskodik. A hálózati eszközök listáján egy dupla WiFi modul, és egy Bluetooth 4.0 adapter képviselteti magát.

Az ultrabookot a Microsoft Windows 8 vagy Windows 8 Pro operációs rendszerével szállítja a gyártó. A Lenovo elmondása szerint tablet módban az akkumulátor 5 óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani, de ha billentyűzet-dokkolóval használjuk a hardvert, ez az érték a kiegészítő áramforrásnak köszönhetően akár 10 órára is növekedhet.
4 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

de miért kell hozzá rakni win8-at? meglepett smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 14 napja

szerintem se néz ki jól, legalábbis az én ízlésemnek nem tetszik, de az aksija baromi jó! Én notim csak maximum 1,5 órát bír mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 14 napja

Kib*szott ronda!meglepett smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja