Advertisement

Már elérhető a Razer SwitchBlade UI fejlesztői készlete

2012. augusztus 17.
2.1401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az eddig bemutatott gamer hardverei után a Razer ezúttal a Switchblade felhasználói felületéhez (UI) szabott szoftverfejlesztői csomagját (SDK) jelentette be.
Advertisement

A Razer Blade - mely a Star Wars: The Old Republic gamer billentyűzet- és az új Razer DeathStalker Ultimate fejlesztői és felhasználói mostantól képesek alkalmazások fejlesztésére az SDK segítségével. A Switchblade felhasználói interfész 10 dinamikus, adaptív, tapintásérzékeny gombbal rendelkezik, LCD panelje pedig két felhasználási módot tesz lehetővé: az egyikben egy teljes, élénk színű kijelzőt, míg a másikban egy trackpad-et kapunk. A felhasználók képesek lesznek kihasználni a SwitchBlade felhasználói felület díjnyertes tulajdonságait a fejlesztők választotta alkalmazások létrehozásával.

Az új fejlesztői csomaggal a programozók szabadon készíthetnek új alkalmazásokat a Switchblade felhasználói felületre - legyen szó akár informatív útmutatókról, mini-térképekről, inventory slotokról és egyéb, a játékélményt emelő funkciókról. A szabad és nyílt fejlesztési modell révén a lehetőségek határtalanok. Az érdeklődő jelentkezők választásukat - hogy melyik alkalmazást dolgoznák ki - az SBUI_support@razerzone.com címre küldhetik, vagy meglátogathatják a Razer SwitchBlade felhasználói felület oldalát. A fejlesztőknek szüksége van a C++ és a C Sharp programnyelvek ismeretére.

"A Switchblade felhasználói felület szoftverfejlesztői csomagjával örömmel adjuk meg minden játékfejlesztőnek a lehetőséget, hogy olyan alkalmazásokat hozzanak létre, melyek tovább fokozzák kedvenc játékaikban a játékélményt." - nyilatkozta Robert "RazerGuy" Krakoff, a Razer USA elnöke. "Kíváncsian várom, hogy a fejlesztői közösségen belüli szenvedélyes és kreatív rajongóink milyen alkalmazásokat fognak készíteni."

A Razer alkalmazások listája
Trackpad (Érintőpad).
Numpad (Numerikus billentyűzet).
Makrórögzítő.
Játékmód.
Böngésző.
YouTube.
Facebook.
Twitter.
Gmail.
Óra.
Képernyőkép.
Játékidőzítő.

Játékspecifikus alkalmazások
Star Wars: The Old Republic csata naplózó.
Battlefield 3.
És számos további...

A Switchblade felhasználói felülethez készített szoftverfejlesztői csomagról bővebben a SwitchBlade UI oldalán lehet olvasni.
Advertisement
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 9 napja

Mekkora ötlet ez a fejlesztői cucc

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 11 napja

Komoly.

válasz erre
Advertisement
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2012
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt