Már egymillió felett jár a Snowman and the Snowdog

2013. január 13.
1.7791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A karácsonyi időszak ismét úgy suhant el mellettünk, mintha nem is lett volna - megjött a Jézuska, elment a Jézuska -, de úgy látszik, hogy egyre többen szeretnék visszahozni - ha csak virtuálisan is - az ünnepi hangulatot, a Crash Lab ugyanis bejelentette, hogy már egymillióan töltötték le decemberi megjelenése óta a Snowman and the Snowdog című videojátékot.

A valamikori Free Radical Design vezér, avagy Steve Ellis által megalakított stúdió a kérdéses projekt keretein belül egy jól ismert karácsonyi mesét dolgozott fel interaktív formában, amit az ünnepi hangulatot erősítve ingyen tettek elérhetővé az iOS és Android rendszerekkel rendelkező játékosok számára.

A siker pedig nem maradt el, a december 9-én megejtett premier óta - tehát egy teljes hónap leforgása alatt - immáron egymillió játékos töltötte le az alkotást, és egyre többen keresik még mindig az ingyenes címet, feltehetően azért, hogy ismét visszahozzák néhány pillanatra a karácsonyi meghittséget. Nektek hogyan telt a karácsony?
Snowman and the Snowdog című videojátékot.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nekem játékkal telt. Végig! mosolygó smiley

válasz erre

Marduk

12 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nekem idén egyáltalán nem volt semmi karácsonyi hangulatom. :/

válasz erre
Snowman and the Snowdog
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja