Már biztos, hogy csak jövőre jelenik meg a Hybrid

2011. május 13.
1.7051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A 5th Cell még tavaly októberben jelentette be Xbox Live Arcade-on megjelenő játékát, de csak idén márciusban, a Game Developers Conference-en szemlélhették meg az érdeklődők közelebbről is a játékot.

Most a stúdió közölte, hogy a korábban megjelölt időpontra biztosan nem lesznek készen, a Hybrid-et átcsúsztatták 2012-re. Hivatalosan csak Xbox Live-ra jelentették be a megjelenést, de esélyes, hogy más platformok is szóba jönnek majd. Szakítva a 5th Cell korábbi franchise játékaival - mint például a Scribblenauts és a Drawn to Life - a Hybrid egy third person shooter lesz.
Története szerint 2031-ben járunk, egy aszteroida csapódott a Földbe, milliárdokat elpusztítva, a túlélők felét pedig egy baktériummal megfertőzve Variánssá változtatta. A konfliktus adott: a két frakció (a Paladinok és a Variantok) háborúzik egy posztapokaliptikus világ csataterein. A single player kampány mellett a játékosok online is egymásnak eshetnek, a háború menete egy hatalmas, világméretű szerveren lesz nyomon követhető, amelyet minden kisebb konfliktus befolyásol. A harcosok szintet léphetnek és különböző felszerelések, fejlesztések, képességek, fegyverek válnak majd elérhetővé a játék folyamán.


Már biztos, hogy csak jövőre jelenik meg a Hybrid - 2. kép



Már biztos, hogy csak jövőre jelenik meg a Hybrid - 3. kép



Már biztos, hogy csak jövőre jelenik meg a Hybrid - 4. kép

1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 16 napja

Grafikailag elég gyengus!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja