Már béta tesztelés alatt áll a Battlefield 4 Squads?

2014. április 01.
1.6941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden jel arra utal, hogy hamarosan a Battlefield 4 keretein belül is megjelenhet a Squads játékmód, ami már a korábbi epizódokban is meghatározó eleme volt a sorozatnak.

Habár hivatalos bejelentésünk még nincs, a VGLeaks azonban nemrégiben kiszivárogtatott egy képkockát, amelyen a Battlefield 4 német nyelvű, PlayStation 3-as változatának menüjét vehetjük szemügye alaposabban, és talán meglepő, de a jól megszokott pontok között egy újdonságot is találunk.

Ez nem más, mint a Squads játékmód, ami a kép tanúsága szerint jelenleg béta állapotban van, noha erről a DICE korábban még egyetlen alkalommal sem szivárogtatott ki információkat, így mi sem merünk állást foglalni a témában, amit tekintsünk emiatt egyszerű pletykának. Vagy mégsem?

Már béta tesztelés alatt áll a Battlefield 4 Squads? - 2. kép

Battlefield 4 keretein belül is megjelenhet a Squads játékmód, ami már a korábbi epizódokban is meghatározó eleme volt a sorozatnak.'>
3 hozzászólás

Tuttu13

10 éve, 11 hónapja és 2 napja

Előbb a játékot kéne kijavítani! De most komolyan! Kijön egy update és az előzőleg kijavított hibák visszajönnek? meglepett smiley hát nem tesztelik mielőtt kiadják? Tegnap javítottak egy csomó dolgot, de Én valahogy megtalálom azt a "párat" amit még nem. Vettem premiumot is és így 24 ezer forintér idegeskedhetek mert lövöm a láthatatlan falat stb...
Azt bánom, hogy meglévő account-ra regisztráltam be a BF4-et! Különben már rég eladtam volna!

válasz erre

totyak

10 éve, 11 hónapja és 3 napja

Azt sem tudom miről van szó, de csinálják, ha akarják. Mindenesetre fura, hogy éppen egy német példányról készül egy ilyen kép.

válasz erre

fantis6

10 éve, 11 hónapja és 3 napja

biztosan visszahozzák

válasz erre
Battlefield 4
1.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja