Már augusztusban megjelenhet Európában a Xenoblade

2011. július 11.
2.0051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo csapatától érkező videojátékok többségének általában mindig problémásak a megjelenési dátumai, ami sajnos egyértelműen az európai támogatás hiányosságainak köszönhető.

Az utóbbi időben azonban szerencsére egyre több pozitív tapasztalattal gazdagodhattunk ezen a téren - hála részben a 3DS-nek -, ezt a tényt pedig alátámasztja a japánoktól származó legfrissebb információ, miszerint nem a korábban kijelölt szeptemberben, hanem már augusztusban megjelenhet az öreg kontinensen a Xenoblade címre keresztelt szerepjáték.

A Monolithsoft csapata által készített RPG egészen pontosan augusztus 19-én érkezik meg az európai boltok polcaira, ezáltal pedig a Nintendo Wii tulajdonosai végre újfent egy igazán jó, nem mellesleg pedig hardcore alkotással gazdagíthatják gyűjteményüket. A Nintendo megerősítette továbbá, hogy a mi régiónkban is várható bundle csomag az alkotás megjelenésének örömére, amelynek tartalma egyelőre még nem tisztázott, de egy Classic Controller Pro már biztosan benne lesz. Az új dátum tehát augusztus 19, ne feledjük!
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 24 napja

roppant várós alkotás!

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 24 napja

Újra kezdenek szállíngózni az rpg-k. Ennek roppant mód örülök!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja