Már akár saját PS1 játékot is összedobhatsz - Mindössze 35 000 dollárodba kerülne...

2011. június 16.
2.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A jó öreg PlayStation 1-en nőttél fel, és mindig is saját videojátékról álmodtál? Vagy egyszerűen csak akadt egy jó ötleted, ami jól mutatna a leharcolt platformon? Esetleg gyűjtő vagy? Amennyiben a fentebbiek valamelyikében vagy épp mindegyikében magadra ismertél, úgy ezt a hír érted bocsáttatott le az internet ormáról, ugyanis itt a lehetőség, hogy valóra váltsd álmaidat és/vagy elképzeléseidet.

Az egyetlen dolog, ami ennek akadályát képezheti, az természetesen a pénz. Mert esetünkben legalább olyan mélyen kell a zsebedbe nyúlnod, hogy feltörjön az olaj: a móka 35 000 dollárnál kezdődik.

Már akár saját PS1 játékot is összedobhatsz - Mindössze 35 000 dollárodba kerülne... - 2. kép

A PlayStation Museum weboldal valahogy összekapart egy teljes "fejlesztői készletet" az egykori király udvarából, a PlayStation 1 platformhoz; a programozástól egész a cd-re írásig minden adva vagyon ahhoz, hogy saját játékokat hozzál létre a felület keretein belül maradva.

A cég árverésre bocsájtja a hardverhegyet, az induló ár pedig nem kevesebb mint 35 000 dollár, s ami a legaggasztóbb: a website nem garantálja, hogy a készlet valamennyi összetevője működőképes állapotnak örvendene, hisz egész eddig raktáron voltak, mint "muzeális darabok".
3 hozzászólás

jezzahun

13 éve, 5 hónapja és 2 napja

ez olcsó,azonnal belekezdek..
jó nemismosolygó smiley

válasz erre

DNS

13 éve, 11 hónapja és 14 napja

Kösz, inkább marad a Basic.

válasz erre

marco

13 éve, 11 hónapja és 14 napja

Szerény.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja