Már a My Free Farm-on is készülnek a szilveszerre

2010. december 28.
4.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A bambergeri Upjers GmbH hivatalosan is bejelentette, hogy a népszerű My Free Farm című böngészőalapú játékban méltó módon megünneplik a szilvesztert.

Az ünnepi hangulat december 29-től egészen december 31-ig tart, ebben az időszakban pedig a virtuális gazdák vásárolhatnak tűzijátékot a piacon, amit kedvük szerint bármikor felhasználhatnak. A farmszimulátorban természetesen ünnepi díszben pompázik majd minden és mi is hozzájuthatunk különféle dekorációkhoz.

A programban virtuális birtokunkkal kell foglalkoznunk, amely a növénytermesztés mellett a házi állataink gondozásáról szól. A mezőgazdasági jellegű szimulátorban vásárolhatunk különféle vetőmagokat, eszközöket, dekorációkat, emellett kertészkedhetünk és állattartással üthetjük el az időnket. A matériában különböző küldetéseket kell teljesítenünk, amelyek elvégzése után jutalmakat kapunk, továbbá fejleszthetjük birtokunkat, új dolgokat vásárolhatunk és természetesen lehetőség van szintlépésre is. A játékban a felhasználók egymással is kereskedhetnek, eladhatják az állataikat, a terményeiket és lehetőségük nyílik arra is, hogy beszerezzék másoktól azt, amire éppen szükségük van.


Már a My Free Farm-on is készülnek a szilveszerre - 2. kép

3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 13 napja

mekkora hülyeségeket találnak már ki!röhögő smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 5 hónapja és 13 napja

De egyébként jopofamenő smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 5 hónapja és 13 napja

Hát de szerintem a tüzijátékoktol megfognak ilyedni az állatokröhögő smiley
Vagy erre nem gondoltak a készítők?röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja