Már a golfozóknak is saját okosórájuk van

2014. szeptember 28.
1.5331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A TomTom neve néhány olvasónk számára biztosan ismerősen hangzik, a vállalat pedig mostanság igencsak ráfeküdt az okosórák piacára, hiszen számos olyan modellt mutattak be az utóbbi hónapokban, melyeket az aktív életmódot élők számára fejlesztettek ki.

Nemrég leleplezett újdonságuk is ebbe a csoportba sorolható, ám ezúttal jóval specifikusabb termékről van szó. A TomTom Golfer nevéből adódóan a golf szerelmeseinek kínál jó néhány okosórás funkciót.

A vízálló óra ráadásul az iGolf oldalt alapul véve rengeteg pályát ismer fel GPS alapján, ezeken a pályákon pedig lyukanként tudják a tulajdonosok rögzíteni az eredményeiket és idejüket. A különleges óra már előrendelhető, méghozzá igen borsos áron, hiszen nagyjából 325 dollárért (80 000) cserébe juthatunk a fekete vagy fehér szíjjal rendelkező órához.
4 hozzászólás

Ravor

10 éve, 3 hónapja és 22 napja

Nemtudom, hogy ezeknek az okosórák mennyire fognak megélni a piacon, én személy szerint nem látok bennük akkora potenciált.

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 24 napja

E mellé még okos golflabda is dukálna, ami küldené az órára a jeleket, hogy milyen messzire jutott és mennyire ment el a lyuktól nyelvnyújtó smiley
Természetesen csak bohóckodom, ez az egész okos óra mizéria baromság.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 3 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

juhaszandor

10 éve, 3 hónapja és 25 napja

Golfosoknak jó lehet, meg nekik ez az ár nem is sok röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja