Már a boltokban a Lord of the Rings: War in the North!

2011. november 11.
4.0961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
2011.

november 11-én (azaz ma) egy olyan háromfős szövetség története kerül elmesélésre, akik elévülhetetlen érdeme, hogy hosszú és gyötrelmes útja során Frodó és Samu elpusztíthatta a Gyűrűt. A Snowblind Studios és a Warner Bros. Interactive Entertainment új alkotásában ezt a háttértörténetet ismerhetik meg a játékosok, akár egyedül, akár ko-operatív módban játszva a történetet. A Gyűrűk Ura akció-RPG már a hazai boltokban várja hordozóját.

Már a boltokban a Lord of the Rings: War in the North! - 2. kép

Immáron kicsiny hazánk kereskedéseiben is szert tehetünk a magával ragadó Tolkien-történetek jegyében készült akció-RPG-re, a Lord of the Rings: War in the North-ra. Ideje hát sort keríteni egy gyorstalpaló "mi ez, hogy is van ez" tanfolyamra.

A The Lord of the Rings: War in the North a népszerű A Gyűrűk Ura könyv- és filmtrilógia nyomán készült, intenzív akció-RPG. A játékosok a háborútól feldúlt Középfölde északi részét járják be, egy olyan küldetést teljesítve, melyet maga Gandalf nevezett sorsdöntőnek a Gyűrű Mordorba vezető útjához és mely nem más, mint Szauron északi seregeinek megsemmisítése. Innovatív online, egymástól függő 3 fős kooperatív többjátékos módjában a játékosok saját Szövetséget formálnak és a hatalmas sas, Beleram segítségét veszik igénybe. A játék az első A Gyűrűk Ura világát feldolgozó videojáték, mely megmutatja Középfölde kegyetlen és felnőtt voltát. A játékosok vagy együttműködnek vagy együtt pusztulnak el, ahogy ismerős és korábban sosem látott területeket járnak be valamint új és a filmekből visszaköszönő karakterekkel találkoznak.

Már a boltokban a Lord of the Rings: War in the North! - 3. kép

További jellemzők:

Hármuk ereje - Az online egymástól függő ko-operatív játékmenet során egyszerre akár 3 játékos élvezheti, amint saját Szövetségbe lépnek. A 3 játszható faj - ember, tünde és törpe - mindegyike külön képességekkel rendelkezik, melyek elévülhetetlenek ahhoz, hogy a Szövetség sikerrel járjon. Játssz csapatban vagy vessz oda!

Kegyetlen harc a sötét és veszélyes Középföldén - A játék az első A Gyűrűk Ura játék, mely azt a valós és brutális harcrendszert használja, melyekkel a könyvekben és filmeken is találkoztunk. A háború pusztítása Középfölde olyan eltorzult és kíméletlen teremtményeit vonultatja fel, melyek ellen a nyers erő és hősiesség az egyetlen kifizetődő harcmodor.

Eredeti történet - Fedezz fel soha nem látott vidékeket és játssz sorsdöntő szerepet a Gyűrű Háborújában. A játékosok egy olyan eredeti történetet élhetnek át, melyet kezdettől fogva az együttműködésre épülő kooperatív játékmódhoz írtak.

Beleram ereje - A Szövetség harc közben Beleramot, a Hatalmas Sast hívhatja segítségül, hogy kegyetlen támadásaival szétzilálja az ellenséges csapatokat vagy fontos információkkal szolgáljon a játékosok előrehaladásával és fejlődésével kapcsolatban. A Szövetség negyedik tagjaként a játékosokon áll, hogy segítségét okosan veszik igénybe vagy akár örökre elveszítik őt!

Mély szerepjátékos elemek - Jelentőségteljes és jutalmazó szerepjátékos elemek: mély 'loot'- és jutalomrendszer, személyre szabható és fejleszthető karakterek, fegyverfejlesztések, jártasságok és különleges képességek.
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

totyak írta:
A játékokban is olyan nyögvenyelősen jutnak el a nyomorult vulkánig, mint a filmekben? Már a hajamat téptem a több óra szenvedés után, mire szétkapták a drágaszágot.
Az egész játék nyögvenyelős, én gyorsan ráhagytam.

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

A játékokban is olyan nyögvenyelősen jutnak el a nyomorult vulkánig, mint a filmekben? Már a hajamat téptem a több óra szenvedés után, mire szétkapták a drágaszágot.

válasz erre
Lord of the Rings: War in the North
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja