Már videónk is van arról, hogy milyen PS4-exkluzívok érkeznek 2017-ben

2017. január 02.
4.2991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Shuhei Yoshida éppen a napokban beszélt arról, hogy 2017-ben rengeteg nagyszerű exkluzív videojátéknak örülhetnek majd a PlayStation 4 tulajdonosai, azonban az üres szavak mellett nemrégiben erről videós bizonyíték is érkezett.

A Sony ugyanis bemutatott egy trailert, amelynek keretein belül a gyakorlatban is megmutatkoznak a 2017-es esztendő legjobban várt PS4-exkluzív címei, így név szerint olyan alkotásokkal találkozhatunk a képsorok alatt, mint a Horizon: Zero Dawn, a Detroit: Become Human, a Matterfall, a Gravity Rush 2, a Gran Turismo Sport, a NieR: Automata, a Farpoint, az Uncharted: The Lost Legacy, a New Everybody's Golf, a Dreams, a Pyre, a NiOh vagy többek között a Persona 5.

Szép kis lista, pláne annak fényében, hogy ezek csak a PS4-exkluzív alkotások. Ti melyiket várjátok ezek közül a leginkább?

Nézd nagyban ezt a videót!



2017-ben rengeteg nagyszerű exkluzív videojátéknak örülhetnek majd a PlayStation 4 tulajdonosai, azonban az üres szavak mellett nemrégiben erről videós bizonyíték is érkezett.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 3 napja

Csak 5-6 cím van kapásból, ami érdekelne. Meg korábbról is akad minimum ennyi. Lassan elgondolkozhatok rajta, hogy PS4 kell, pedig még a PS3 listát sem végeztem ki.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 3 napja

A QuanticDream már meg is cáfolta Twitteren hogy még nincs megerősítve hogy idén jönne.
Én azért még reménykedek benne hogy karácsony tájékán megdobnak vele. mosolygó smiley
A többi játék között is van nem egy olyan cím amit nagyon várok! Meg van olyan is ami nem volt a listán mert multiplatform lesz. mosolygó smiley

válasz erre

wegh

7 éve, 11 hónapja és 3 napja

Nem is jó lista. (Irigykedve elmegy a sarokba duzzogni a PC-je mellé) röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja