Már tudjuk, hogy mikor jön a Day of the Tentacle Remastered

2016. március 08.
2.9961
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb legendás kalandjáték feldolgozásának örvendhetünk hamarosan a Good Old Games közbenjárásával ugyanis hivatalosan kiderült, hogy pontosan mikor is várhatjuk a Day of the Tentacle Remastered megjelenését.

A disztribúció a fejlesztők közbenjárásával erősítette meg, hogy az alkotás PC-s változatának premierjére március 22-én számíthatunk majd - digitális formában - azaz sokkal előbb, mint azt korábban remélni mertük.

A legendás kalandjáték felújított verziója egyébiránt HD grafikát és sok-sok extra tartalmat is garantál a rajongók számára, akik PC mellett a későbbiekben PS4-re és PS Vitára is beszerezhetik majd az alkotást.
5 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Az eredeti kiadást játszottam, nagyon vicces darab és bizony bitang nehéz. Örülök, hogy felújítják, bár igazából sok különbséget szerintem nem látunk majd. A Vita kiadás nagyon jó ötlet, arra tökéletes.

válasz erre

kpal

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez is jön , lesz..

válasz erre

sarakrael

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Gépigényről lehet tudni valamit?

válasz erre

Krees9116

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Boldog szülinapot nekeeem

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nagy szeretettel várjuk!

válasz erre
Day of the Tentacle Remastered
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Elisorne profiljaMárti63 profiljaManiac profiljaImperator profiljaMarduk profiljamiertkellettaregbevezetes profiljaWillThaWheel profiljaTuuDay profiljaturatur profiljamarco profiljaitalianman profiljaApexShow profiljatommyka023 profiljawegh profiljaLaci721 profiljaTomis profilja