Már tudjuk, hogy mikor jön a Day of the Tentacle Remastered

2016. március 08.
3.3201
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb legendás kalandjáték feldolgozásának örvendhetünk hamarosan a Good Old Games közbenjárásával ugyanis hivatalosan kiderült, hogy pontosan mikor is várhatjuk a Day of the Tentacle Remastered megjelenését.

A disztribúció a fejlesztők közbenjárásával erősítette meg, hogy az alkotás PC-s változatának premierjére március 22-én számíthatunk majd - digitális formában - azaz sokkal előbb, mint azt korábban remélni mertük.

A legendás kalandjáték felújított verziója egyébiránt HD grafikát és sok-sok extra tartalmat is garantál a rajongók számára, akik PC mellett a későbbiekben PS4-re és PS Vitára is beszerezhetik majd az alkotást.
5 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 6 napja

Az eredeti kiadást játszottam, nagyon vicces darab és bizony bitang nehéz. Örülök, hogy felújítják, bár igazából sok különbséget szerintem nem látunk majd. A Vita kiadás nagyon jó ötlet, arra tökéletes.

válasz erre

kpal

8 hónapja, 6 napja

Ez is jön , lesz..

válasz erre

sarakrael

8 hónapja, 6 napja

Gépigényről lehet tudni valamit?

válasz erre

Krees9116

8 hónapja, 6 napja

Boldog szülinapot nekeeem

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 1 hete

Nagy szeretettel várjuk!

válasz erre
Day of the Tentacle Remastered
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljarDAVE profiljaiPet profiljaRyutheStaR profiljakylx profiljaiPet profiljasarakrael profiljaBuddy profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljaWillThaWheel profilja