Már tudjuk, hogy ki lesz az új Tomb Raider film főellensége

2016. december 14.
4.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak fontos részlet szivárgott ki nemrégiben a készülő Tomb Raider film kapcsán, hiszen megtudtuk, hogy egy igencsak kedvelt színész, az Aljas nyolcasból és A törvény emberéből ismert Walton Goggins alakítja majd benne a főellenfelet.

A megfelelően őrült fizimiskájú színész saját maga hozta nyilvánosságra a hírt a Yahoo munkatársainak, aki bár csak címszavakban beszélt a műről, azt azonban kiemelte, hogy a film sztorija nagyon jó lesz, és egy kicsit arra emlékezteti őt, mintha Az elveszett frigyláda fosztogatóit ötvözték volna Joseph Conrad regényével, a Győzelemmel.

Walton ebben a beszélgetésben emelte ki, hogy ő bizony az antagonista szerepét játssza majd a műben, de ez sokkal bonyolultabb annál, minthogy ennyivel elintézzük, hősünk azonban nem szeretett volna ennél bővebb információkkal szolgálni. Mint ismert, az új Tomb Raider film 2018 januárjában mutatkozhat majd be, főszerepben Alicia Vikanderrel.
5 hozzászólás

totyak

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

A csjszit egyáltalán nem ismerem, de arcra csinos, Walton-nak meg több filmjét is láttam már, vele tuti nem lesz gond. Nem egy agyonfoglalkoztatott, vagy felkapott színész, de tudja a dolgát.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Annyira nem ismerem, de majd kiderül hogy mennyire áll neki jól a szerep.

válasz erre

Gólem

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Miért nincs róla is kép Nincs kedvem keresgélni...

válasz erre

rDAVE

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Hát alapból elég parás kinézete van időnként...
Amúgy Alicia Vikander olyan kis törékenynek látszik, nehéz elképzelni badass szerepben. Egyik kincsvadász hölgyike sem volt még ennyire vékony, nem olyan, mint Angelina Jolie vagy Tia Carrere. Még csak nem is olyan, mint a mostani játékbéli Lara, habár az is törékenyebb, mint volt, de mégis látod rajta, hogy vele nem lehet szórakozni. Nem mondom én, hogy cseréljék le (és igen, van rá petíció ), én csak kíváncsian várom a filmet.

válasz erre

wegh

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Jó lesz, szerintem passzolni fog hozzá a szerep

válasz erre
Tomb Raider
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljamarco profiljaRobi022 profiljaMarduk profilja