Már tudjuk, hogy ki írja a Gears of War mozifilm sztoriját

2017. május 04.
3.3801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Deadline munkatársai alaposan megtörték a csendet a Gears of War mozifilmmel kapcsolatban, így kiderült, hogy az alkotás teljes gőzzel készül a Universal szárnyai alatt, Dylan Clark irányításával, aki többek között a következő Batman filmet is készíti.

Ez eddig a kevésbé meglepő hír a Gears of War film kapcsán, lévén mindezt eddig is sejtettük, ám azt nem, hogy ki írja a sztorit, amire a lap szintén rávilágított, így értesüléseik szerint Shane Salerno kapta ezt a feladatot, aki többek között a Ghost Recon Wildlands és az Aliens vs Predator: Requiem történetét is jegyezte, de a következő Avatar filmeken szintén ő dolgozik.

Arról egyelőre nem szóltak a hírek, hogy talált-e már új rendezőt a Gears of War mozifilm, amit 2009-ben még Len Wiseman rendezett, és trilógiának képzelt el, de ő lelépett a mozi mögül, és ezek szerint az általa felfogadott író, Chris Morgan is, ami nem feltétlenül probléma.
2 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 10 napja

2009 óta készül? Kissé hányattatott sorsa lehet. Legnagyobb Hollywood-i top produkciók elkészülnek ennyi idő alatt.

válasz erre

muki

3 éve, 9 hónapja és 11 napja

Jól hangzik, jó kezekben van.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Xelosz profiljaGargameth profiljaSándorkolbász profiljaMonyo profiljadarkomen profiljaMarduk profiljamarco profiljaiPet profilja