Már több mint 135 millió GTA 5 fogyott a megjelenés óta

2020. november 09.
21.1191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár érezhetően visszaesetek az eredmények, azért még mindig szépen csordogálnak a GTA 5 eladásai - ez derült ki legalábbis a Take-Two Interactive második pénzügyi jelentéséből, mely természetesen a Red Dead Redemption 2-re is kitért.

Előbb azonban az aranytojást tojó tyúk került porondra, így megtudtuk, hogy a GTA 5 a megjelenése óta már 135 millió példányban kelt el, ami annak ellenére is bődületes teljesítmény, hogy két generációt is kiszolgált a játék, de a vadnyugati kaland eredményei is nagyon jól alakulnak.

A Red Dead Redemption 2 kapcsán ugyanis megtudtuk, hogy 34 millió példányban kelt el a 2018-as megjelenés óta, ami szintén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Take-Two a legutóbbi negyedévben 841 millió dolláros bevétellel számolhasson, ami annak ellenére is elképesztő, hogy egyébként 16 millióval kevesebbről beszélünk, mint tavaly ilyenkor.
4 hozzászólás

muki

3 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nagyszerű. Legalább addig sem dolgoznak az új részen... wtf smiley

válasz erre

zender

3 éve, 8 hónapja és 26 napja

Pont ez a legnagyobb probléma vele, ezért nem folytatják, ezért nem jött bele egyetlen DLC sem, csak a fos széthekkelt online ****ukat nyomják. Rohadt lusta, pénzéhes banda lett.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 8 hónapja és 26 napja

Csoda hogy nem jön a 6....? wtf smiley

válasz erre

Gólem

3 éve, 8 hónapja és 26 napja

Az bizony irgalmatlan sok.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja