Már több aktív játékossal rendelkezik havonta a Fortnite, mint a GTA Online

2018. április 04.
4.7421
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a PUBG mellett azt hittük, hogy nem rúghat labdába, azonban a Battle Royale módnak, valamint az ingyenességnek hála a Fortnite elképesztő népszerűségre tett szert, ezáltal sorra dönti a rekordokat a közösségi oldalakon.

Most azonban nem egy virtuális platformon sikerült újabb szép eredményt elérnie, lévén a SuperData elemzőinek adatai alapján a játékvilág egyik legnépszerűbb alkotását hagyta maga mögött, az említett forrás szerint ugyanis a Fortnite ma már több aktív játékossal rendelkezik havonta, mint a GTA Online.

Sajnos a SuperData pontos számokkal nem szolgált a határozott állítások mellé, de arra azért felhívták még a figyelmet, hogy míg a GTA Online fizetős alkotás, addig a Fortnite teljesen ingyen van, és hiába vonultat fel jelentősebb tömegeket, a profit tekintetében a Rockstar alkotását vélhetően soha nem érik majd utol.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 16 napja

Mondjuk az úgy nem igaz, hogy a GTA Online fizetős. Az alapjáték a fizetős, amihez hozzácsapva érkezik az Online és ami nélkül meg sem lehet szerezni másképp az Online-t.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 16 napja

Ingyen játékban nem nehéz elérni!

válasz erre

Nabe

1 éve, 16 napja

Úgy hogy kb minden gaming youtubert és streamert lefizet az epic games hogy reklámozzák ezt a hulladék játékot nem nagy siker, főleg hogy a játékosok 75%-a 14 év alatti gyerek akik ugyebár könnyen befolyásolhatóak

válasz erre

Hentes

1 éve, 16 napja

Teljesen más stílusú játék, felesleges vele összehasonlítani.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 16 napja

Ingyen nem nagy eredmény...

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaHellblade profiljarDAVE profiljagokuvsvegita profiljaMarduk profilja