Már szivárognak is a Rainbow Six Siege új operátorai

2019. március 08.
6.8651
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még csak most rajtolt el a Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon szezonja, máris szivárog a következő nagy update-csomag, a pletykák egy ResetEra-felhasználótól származnak.

Állítása szerint egyrészt jönni fog egy dán operátor, akinek az óriási fegyvere, hogy láthatatlan lesz a kamerák számára, ráadásul egy hasonló képességgel vértezik fel, mint Caveirát, ennek értelmében ismételten inkább egy sunyulós karaktert kapunk, mintsem egy az épületet miszlikbe romboló nehéztüzért.

A másik operátor az amerikai titkosszolgálat égisze alatt fut be, akire elviekben nem fog hatni sem a füstgránát, sem a villanógránát, azaz át fog látni rajtuk. Utóbbi inkább támadó karakternek hangzik, mivel egy-egy behatolás során szörnyen hasznos tud lenni, amikor elvakítotok, elfüstöltök egy szobát, majd egy ilyen figurával berongyoltok a szénné vakított ellenfelek közé, és szépen ledaráljátok őket.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szerintem ez így is lesz mindig ha van internet akkor oda szépen ki fog kerülni minden épp nem olyan dolog ami amit még nem kéne odatenni.

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Mármint hol szivárognak? Hátsó fertályon?

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja