Már pénzt is lehet küldeni Viberen keresztül

2016. június 08.
3.4271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ingyenes üzenetküldő alkalmazások rövid idő alatt felforgatták a mobilkommunikációs piacot, a szolgáltatóknak pedig egyre kevesebb bevételük van a hagyományos hívásokból, cserébe azonban az adatforgalmat növelik a felhasználók.

Manapság már sok alternatíva van a csevegőalkalmazások piacán, a legtöbb pedig multiplatformos, tehát igen nehéz a választék. A Viber az egyik legismertebb szoftver, mely nemrég iOS és Android eszközökön is megkapta a legújabb verzióját.

A frissítés legnagyobb újdonsága a pénzküldési lehetőség, melyben a Western Union volt a fejlesztők partnere. Mostantól direkt bankszámlára vagy Western Union-on keresztül is küldhetünk partnerünknek pénzt, mely nem egyedi funkció az üzenetküldők között, így a Viber inkább csak pótolta ezt a funkciót, mintsem innovált volna. A további újdonságok között a GIF-támogatást és az üzenet visszaállítást említhetjük meg, később pedig az asztali változat is csatlakozhat a sorhoz.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 6 hónapja és 16 napja

Óvatosan közelítek minenfajta online újdonság felé, nem szívesen ugrom bele semmibe, mielőtt jól át nem tanulmányoztam. Főleg nem olyan dolgoknál, ahol pénzről van szó.

válasz erre

kpal

8 éve, 6 hónapja és 17 napja

Én félek még az ilyen extra dolgok használatától.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 17 napja

Aha, szóval akkor már simán adakozhatok valakinek a Viberen?
Ez nagyszerű és ebben nincs semmi veszélyforrás?

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja